" />

Udruzenje Roma EURO ROM Tuzla

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Pocetna

Blic Novosti

Postovani posjetioci u toku je KONKURS za dodjelu stipendija ucenicima romske nacionalne manjine koji su redovno upisani u srednje skole na podrucju Tuzlanskog kantona u skolskoj 2017/18 godini.

U okviru Projekta „Podrska Romima, ucenicima srednjih skola kroz stipendije, mentorstvo i tutorstvo“ koji se realizuje trecu godinu,a koji finansira i tehnicki podrzava Romski obrazovni fond (REF) a implementira Udruzenje Roma “Euro Rom” (u daljem tekstu: Udruzenje) objavljuju konkurs za dodjelu stipendija ucenicima romske nacionalne manjine koji redovno pohađaju trogodisnju ili cetvorogodisnju srednju skolu u skolskoj 2017/18 godini na podrucju Tuzlanskog kantona. Vise podataka o aktuelnom konkursu mozete pronaci na sljedecem linku: Konkurs 2017 .

 
Objavljen Konkurs za dodjelu stipendija romskim ucenicima sa podrucja TK-a
Amra Caskic   
Četvrtak, 01 Juni 2017

U okviru Projekta „Podska Romima, ucenicima srednjih skola kroz stipendije, mentorstvo i tutorstvo“ koji finansira i tehnicki podrzava Romski obrazovni fond (REF), a koji implementira Udruzenje Roma “Euro Rom”

objavljen je konkurs za dodjelu stipendije ucenicima romske nacionalne manjine koji ce redovno pohađati trogodisnju ili cetvorogodisnju srednju skolu u skolskoj 2017/18 godini na podrucju Tuzlanskog kantona.

Konkurs je otvoren od danas 01.06.2017. godine do 15.09.2017. godine, i pozivamo sve ucenike romske nacionalne manjina koji pohađaju srednje obrazovanje od I do IV razreda da apliciraju.

Kompletan tekst Konkursa mozete preuzeti na linku: Konkurs 2017/2018. Konkursni obrasci se mogu preuzeti na linku Konkursni obrasci 2017/2018. Vise informacija mozete dobiti u prostorijama Udruzenja "Euro Rom" u Tuzli na adresi Ul. Bosne Srebrene bb (SKPC Mejdan, Tribina A), odnosno na broj tel: 035 228-884 od 10,00-15,00h svaki radni dan.